LET OP!!!

Een backup maken kost serverruimte! Je hebt een beperkte ruimte aangekocht. Een backup maken kan resulteren in overschrijding van maximaal toegestane hoeveelheid Mb's. Dit resulteert in een niet goed functioneren van de website. Je kan ten alle tijden je pakket uitbreiden. Neem even contact op met MCMwebsites.

Naar zelfbeheer

Je logt in in het zelfbeheer. Je komt dan in het totaal venster terecht. Ga naar "Web Applicaties". Daar zie je "Mijn applicaties" en klik op de website waarvoor je een backup wilt maken.

Naar zelfbeheer

Installatron backups

Je komt in het Installatron beheer.

1. Klik op de pijl naar rechts.
Installatron backups

Backup functie

Je komt in het venster zoals beneden staat. Je kan hier nog extra info kwijt over je backup in "Label". En dan kies je "Backup" knop rechts onderin.

Backup functie

Backup bezig en gedaan

De backup wordt nu gemaakt. Afhankelijk van de grote kan het een aantal minuten duren. Zodra de backup klaar is zie je een groen vinkje staan.

Backup bezig en gedaan

Laatste update: oktober 13, 2016

december 5, 2014   1449