IMG_0215

MCMwebsites is Marco. Ik ben in 2004 met het bedrijf MCMedia(McClarity media) begonnen. Een fantastische uitdaging die ik iedereen aan kan raden. Mijn uitgangspunt was het bouwen van multimedia oplossingen zoals narrowcasting(videocommunicatie in winkels, op beurzen en andere gelegenheden waar mensen zich begeven) en website design en bouw.
In de loop van de tijd heb ik geleerd dat mijn passie bij het online marketing ligt. Deze wereld van het web groeit ongelooflijk snel en intrigeert mij.

Ik ben steeds meer gaan samenwerken met mensen die mij inspireren en ondersteunen in de bouw van een functionele en mooie website, met grafische bedrijven, programmeurs en computer hulp voor administratieve systemen en servers. Uw opdracht komt in goede handen.

MCMedia is uitgegroeid tot een full service online marketing bureau. Het project blijft maar groeien. Hopelijk mag ik u hierbij ook welkom heten!

Werk- en inspiratieplek

Ik heb het privilege dat ik op een geweldige plek mag werken. De Tesselschadekerk is echt een bron van inspiratie en rust voor elk overleg. Hier ontstaan de mooiste ideeën. Heb je ideeën kom eens langs voor een kopje koffie of thee. Ik vind het altijd leuk om te sparren. We worden er meestal alleen maar wijzer van.