Marco

Ik ben in 2004 met het bedrijf MCM Websites (toen nog MCMedia) begonnen. Een fantastische uitdaging die ik iedereen aan kan raden. Mijn uitgangspunt was het bouwen van multimedia oplossingen zoals narrowcasting (videocommunicatie in winkels en op beurzen) en website’s.
In de loop van de tijd heb ik geleerd dat mijn passie bij het online marketing ligt. Deze digitale wereld groeit ongelooflijk snel en intrigeert mij.

Ik ben steeds meer gaan samenwerken met mensen die mij inspireren en ondersteunen in de bouw van een functionele en mooie website, met grafische bedrijven, programmeurs en computer hulp voor administratieve systemen en servers. Uw opdracht komt in goede handen.

Nine

Nine is een specialist in WordPress en ook Avada. Grafisch is ze heel goed onderbouwd. Als achtergrond heeft ze een studie aan de mode academie Arnhem. Ze heeft een super gevoel voor details en voelt feilloos aan wat een klant wil. Elk project met Nine is een project geslaagd.

Kees

Kees is een grafisch vormgever pur sang. Een project met Kees is een super project. In de samenwerkingen met Kees zorgt hij er altijd voor dat een website naar een nog hoger level wordt getrokken. Jij denkt dat je website goed is? Wacht maar totdat Kees zijn magic heeft gedaan!

Werk- en inspiratieplek

Ik heb het privilege dat ik op een geweldige plek mag werken. De Tesselschadekerk is echt een bron van inspiratie en rust voor elk overleg. Hier ontstaan de mooiste ideeën. Heb je ideeën kom eens langs voor een kopje koffie of thee. Ik vind het altijd leuk om te sparren. We worden er meestal alleen maar wijzer van.