Informatief

Home/Informatief

Gemeente sites

Voor Research 2 Evolve heb ik dmv een Wordpress multisite een systeem gecreëerd waarmee ze op een snelle manier een website kunnen opzetten voor al hun klanten. Hun klanten zijn gemeentes en GGD's  waarvoor zij onderzoek hebben laten doen. Met deze websites konden klanten zich makkelijk opgeven en afmelden voor een panel. Er werd een [...]

Eet je uitzicht

Eet je uitzicht is een mooi project om mensen bewust te maken van hun eetgedrag tov hun omgeving. De website had dringend een redesign nodig. We kozen samen voor een one page navi met uitwijk mogelijkheid voor een blog/nieuws pagina.

Vluchtelingenwerkgroep Gooi en Vechtstreken

Natuurlijk lever ik ook mijn extra bijdrage aan de maatschappij! Naast mijn vrijwilligers werk op het Fort bij Rijnauwen vind ik het een plicht om andere minder bedeelde organisaties te helpen. Vluchtelingenwerkgroep Gooi en Vechtstreken heb ik geholpen aan een online vertegenwoordiging. Ze wilde zelf de website kunnen bijhouden zodat ze niet afhankelijk waren van [...]

Stadsfonds Hilversum

De gemeente Hilversum heeft een stadsfonds in het leven geroepen. Samen met een aantal bestuursleden en later de Stadsfondsmanager hebben we een website met een uitgebreid aanvraagfomrulier gemaakt. Om mensen te laten weten in welk fondsgebied ze werken heb ik een opzoek tool geinstalleerd. Hiermee kun je middels de postcode je fondsgebied vinden.

Nacht van de Dictatuur

De nacht van de dictatuur wilde hun website weer in een nieuw jasje steken. We hebben samen een duistere website opgezet. Precies wat ze wilde. Leuk project waarbij er een uitdaging in het evenementen overzicht zat. Ik heb gewerkt met een blokkenschema.

Redesign VBG scholen

VBG scholen is een vertegenwoordiger van meer dan 40 groene opleidingen in Nederland. Zij wilde hun website strakker en overzichtelijker. Er is nu sneller duidelijk waar ze voor staan. De uitdaging zat hem in deze website om een goede evenementen weergave te creëren met een mogelijkheid waarbij je mensen kan uitnodigen.

Meer laden
Ga naar de bovenkant