Simpel een website beheren?

Ik bied een betaalbare en degelijke website die je zelf kan beheren. Even een nieuwe pagina toevoegen of een tarief aanpassen? Geen probleem! Login op de website en ga naar de pagina die je wilt veranderen, aanpassen en bewaren. Heel simpel. MCMwebsites maakt website beheren een genot!

WordPress is de professionele oplossing voor de beginnende kleine zpp-er tot grote bedrijven. Het is een degelijk CMS(Content Management System) pakket met een grote verscheidenheid aan uitbreidingsmogelijkheden. Je kunt vanuit elk niveau instappen. Ik kan WordPress voor je laten werken!

woocommerce-logo

WordPress Webshop met Woocommerce

Je wilt een Webshop beginnen. Met de Woocommerce plugin tover je “gewone WordPress website” om tot een webshop. Iedereen kan de plugin gratis installeren. Er zitten geen abonnementskosten aan vanuit Woocommerce. Je creëert een degelijke webshop waarvoor heel veel uitbreidingen te krijgen zijn. Je shop kan dus heel goed met je behoefte meegroeien.
Woocommerce is de basis voor veel mogelijkheden. Denk aan sites zoals een evenement registratie en betaling, een boekingssite, een lidmaatschapsite, abonnementensite, verhuursite,  en veel meer.

Onderhoud & beveiliging

Een WordPress website heeft onderhoud nodig. Dit kunt u zelf doen. U kunt het ook in de handen van MCMwebsites leggen. Tijd is toch een schaars goed. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over beveiliging, updates en backups. Dit technische onderhoud is van groot belang. U moet wel weten wat er gedaan moet worden! Vaak is het zo dat er weer meer mogelijk wordt na een update. Een andere slideshow, sneller laden van je website, gebruiksvriendelijker, nieuwe interface, etc.

Even geen tijd om….

Bij MCMwebsites kunt u ook bijwerk uren aankopen waarmee je onderhoudswerkzaamheden kan laten uitvoeren. Dit is handig als je net even geen tijd hebt of als het te ingewikkeld is. Wil je geen gehannes elke keer over een factuurtje dan is dit zeker een uitkomst. Of ben je een grafische vormgever die een ontwerp tot website wil laten bouwen? Gebruik dan deze mogelijkheid om een project te maken. Je bespaart dan weer wat kosten. Neem gerust even contact op.