Simpel een website beheren?

We bieden een betaalbare en degelijke website die je zelf kan beheren. Even een nieuwe pagina toevoegen of een tarief aanpassen? Geen probleem! Login op de website en ga naar de pagina die je wilt veranderen, aanpassen en bewaren. Heel simpel. MCMwebsites maakt website beheren een genot!

WordPress is de professionele oplossing voor de beginnende kleine zpp-er tot de grote bedrijven. Het is een degelijk CMS(Content Management System) pakket met een grote verscheidenheid aan uitbreidingsmogelijkheden. Je kunt vanuit elk niveau instappen. Ik kan WordPress voor je laten werken!

Een website met zelfbeheer

Ik ben gespecialiseerd in WordPress websites, een website met een zelfbeheer ook wel content management systeem(CMS) genoemd. WordPress websites zijn makkelijk in gebruik en goed uit te breiden met extra functies. Je kunt in een handomdraai een pagina of bericht toevoegen. Maar denk ook aan functies zoals een evenement registratie en betaling, een support systeem (vragen van klanten behandelen), een webshop, een documenten bibliotheek, een live chat voor beter klanten contact, en veel meer.

Onderhoud & beveiliging

Een WordPress website heeft onderhoud nodig. Dit kunt u zelf doen. U kunt het ook in de handen van MCMwebsites leggen. Tijd is toch een schaars goed. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over beveiliging, updates en backups. Dit technische onderhoud is van groot belang. U moet wel weten wat er gedaan moet worden! Vaak is het zo dat er weer meer mogelijk wordt na een update. Een andere slideshow, sneller laden van je website, gebruiksvriendelijker, nieuwe interface, etc.

Een veiliger WordPress >>

Even geen tijd om....

Bij MCMwebsites kunt u ook bijwerk uren aankopen waarmee je onderhoudswerkzaamheden kan laten uitvoeren. Dit is handig als je net even geen tijd hebt of als het te ingewikkeld is. Wil je geen gehannes elke keer over een factuurtje dan is dit zeker een uitkomst. Of ben je een grafische vormgever die een ontwerp tot website wil laten bouwen? Gebruik dan deze mogelijkheid om een project te maken. Je bespaart dan weer wat kosten. Neem gerust even contact op.

Krijg korting op uren

Gratis spreekuur

Ik heb een vast spreekuur in de ochtend van 9:00 tot 11:00 van maandag t/m vrijdag. Je kan dan met al je vragen over WordPress en andere website vragen bellen voor gratis advies.

Telefoon: 06-28428785

Bel me meteen

Website omzetten naar wordpress

Het makkelijke van WordPress is dat je het uiterlijk redelijk makkelijk kan aanpassen. Ik kan het thema aanpassen of een nieuw thema plaatsen uit handen nemen. Ik heb toegang tot een grote collectie thema's en heb ervaring met een aantal. Ben je grafisch vormgever en wil je een WordPress thema omgezet hebben neem gerust contact op.

Wordpress workshops

MCMwebsites kan ook workshops organiseren. Hierbij moet u denken aan een dagdeel waarbij ik uitleg over verschillende onderdelen van de website kan geven. Denk hierbij bv. over zelf mijn website bijhouden, zoekmachine optimalisatie, nieuwsbrieven schrijven en veel meer. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.