Marco

Ik ben in 2004 met het bedrijf MCM Websites (toen MCMedia) begonnen. Een fantastische uitdaging die ik iedereen kan aanraden. Mijn uitgangspunt was het bouwen van multimedia oplossingen zoals narrowcasting en website’s.
In de loop van de tijd heb ik geleerd dat mijn passie bij de online marketing ligt. Deze digitale wereld groeit en verandert ongelooflijk snel en intrigeert mij. Ik help jouw bedrijf om een duidelijke boodschap over te brengen naar jouw doelgroep.
Mijn specialisme is web ontwikkeling. Maar ik help je graag aan een hele website van domeinnaam tot eindresultaat. Hierbij maak ik, wanneer nodig, gebruik van professionals uit mijn netwerk. Ik vind het heerlijk om een uitdaging te hebben en de beste oplossing voor jou te vinden!

Ik ben steeds meer gaan samenwerken met mensen die mij inspireren en ondersteunen in de bouw van een functionele en mooie website, met grafische bedrijven, programmeurs en computer hulp voor administratieve systemen en servers. Uw opdracht komt in goede handen. Hieronder een aantal mensen waar ik regelmatig mee samenwerk.

Kees

Kees is een grafisch vormgever pur sang. Een project met Kees is een super project. In de samenwerkingen met Kees zorgt hij er altijd voor dat een website naar een nog hoger level wordt getrokken. Jij denkt dat je website goed is? Wacht maar totdat Kees zijn magic heeft gedaan!

Afbeelding Henk API specialist

Henk

Henk is de API specialist. Hij gaat elke uitdaging aan en zal niet stoppen totdat hij een oplossing heeft gevonden. Hij koppelt jou website of webshop aan externe software. Er zijn bijna geen koppelingen die hij niet kan maken.

Debora is een specialist in doelgroep en kansen analyse, WordPress en ook thema Avada. Debora is een echte marketingstrateeg. Zij stapt graag in het bootje van jouw bedrijf om alles te leren hoe we optimaal gebruik kunnen maken van alle kanalen.

Marloes is de tekst specialist. Zij schrijft en redigeert begrijpelijke- en ontvangersgerichte teksten, dáár zitten jouw klanten op te wachten. Ze willen snel zien waar het om gaat en haken af bij ingewikkelde teksten. Ze schrijft on- en offline teksten. Webteksten, SEO teksten, artikelen en blogs. Haar teksten zorgen voor helderheid, verbinding en contact, waardoor je: nieuwe klanten aantrekt, medewerkers helpt en je bereik vergroot.

Werk- en inspiratieplek

Ik heb het privilege dat ik op een geweldige plek mag werken. De Stookplaats is echt een bron van inspiratie en rust voor elk overleg. Hier ontstaan de mooiste ideeën. Heb je ideeën kom eens langs voor een kopje koffie of thee. Ik vind het altijd leuk om te sparren. We worden er meestal alleen maar wijzer van.