Marco

Ik ben in 2004 met het bedrijf MCM Websites (toen nog MCMedia) begonnen. Een fantastische uitdaging die ik iedereen aan kan raden. Mijn uitgangspunt was het bouwen van multimedia oplossingen zoals narrowcasting en website’s.
In de loop van de tijd heb ik geleerd dat mijn passie bij de online marketing ligt. Deze digitale wereld groeit en verandert ongelooflijk snel en intrigeert mij.

Ik ben steeds meer gaan samenwerken met mensen die mij inspireren en ondersteunen in de bouw van een functionele en mooie website, met grafische bedrijven, programmeurs en computer hulp voor administratieve systemen en servers. Uw opdracht komt in goede handen. Hieronder een aantal mensen waar ik regelmatig mee samenwerk.

Debora

Debora is een specialist in WordPress en ook Avada. Debora is een echte marketingstrateeg. Zij stapt graag in het bootje van jouw bedrijf om alles te leren hoe we optimaal gebruik kunnen maken van alle kanalen.

Kees

Kees is een grafisch vormgever pur sang. Een project met Kees is een super project. In de samenwerkingen met Kees zorgt hij er altijd voor dat een website naar een nog hoger level wordt getrokken. Jij denkt dat je website goed is? Wacht maar totdat Kees zijn magic heeft gedaan!

Afbeelding Henk API specialist

Henk

Henk is de API specialist. Hij gaat elke uitdaging aan en zal niet stoppen totdat hij een oplossing heeft gevonden. Hij koppelt jou website of webshop aan externe software. Er zijn bijna geen koppelingen die hij niet kan maken.

Werk- en inspiratieplek

Ik heb het privilege dat ik op een geweldige plek mag werken. De Tesselschadekerk is echt een bron van inspiratie en rust voor elk overleg. Hier ontstaan de mooiste ideeën. Heb je ideeën kom eens langs voor een kopje koffie of thee. Ik vind het altijd leuk om te sparren. We worden er meestal alleen maar wijzer van.