Je wilt meer controle hebben over wanneer je tekst in een volgende paragraaf begint en wanneer niet. Dat kan!

Oplossing

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Wanneer je “enter” klikt wordt er een nieuwe paragraaf gecreëerd. Soms wil je dat niet maar wil je wel een nieuwe regel beginnen of heb je wel een witregel nodig. I.p.v. gewoon de “enter” knop te drukken type je nu “shift+enter”. Dit zorgt ervoor dat je regel wel weer opnieuw vooraan begint maar niet in een nieuwe paragraaf. Druk 2X “shift+enter” en je creëert een wit regel.

Dit is een “enter” en dus een nieuwe paragraaf.
Dit is een “shift+enter” dus een nieuwe regel.

Dit is een 2X shift+enter” en dus een witregel.