Soms wil je andere tekst in je Woocommerce bestelling mail hebben staan. Dit kun je makkelijk aanpassen. Je moet even weten wat je moet doen. Dit is wel voor mensen die gewend zijn aan werken in code documenten!!

Naar de server

Ga via FTP naar je server:

1. zoek je woocommerce map in wp-content op.
  2. dan naar templates
  3. en dan naar emails

Het is afhankelijk welke mail je wilt aanpassen maar laten we nu van de completed order (bestelling afgerond) uitgaan. Open "customer-completed-order.php"

Aanpassing maken

Het origineel ziet er als volgt uit.

Stel je wilt de eind tekst aanpassen "Thanks for shopping with us."

Het nieuwe bestand

Je kan de tekst aanpassen. Maar wees voorzichtig. Een punt overschrijven kan leiden tot fouten!

Uploaden naar nieuwe plek

Nu moet je dit bestand naar een andere map uploaden. Om dit te doen moet je wel met een Child theme werken! Ga naar je server via FTP naar map wp-content.

1. Kies themes map
  2. Kies de "naam van jouw Child theme" map. In het voorbeeld Avada-Child_Theme.
  3. Maak een map aan "woocommerce".
  4. In deze map maak je een map aan "emails".
  5. In de map "emails" plaats je je nieuwe aangepaste bestand.

LET OP!! Dus niet nog een map "templates" aanmaken zoals op de originele plek.

Testen

Maak nu een bestelling en rond hem helemaal af. De laatste mail van de bestelling zal dan deze tekst bevatten.