Nieuwsbriefsysteem

CCS yacht

CCS Yacht is een bedrijf dat zich richt op controle van bootlakken. Hun website werkte naar behoren maar was nog niet afgerond. "Trage website" was het sleutel woord. Aangezien ik het thema wat ze gebruikt goed ken heb ik het beheer over genomen. De layout is hier en daar bijgeschaafd. In de tussentijd hebben we [...]

So relaxed

Britta kwam met de vraag om een website te maken die liet zien wat zij aan yoga lessen gaf. Geen toeters en bellen. In eerste instantie was bestond de website uit een one page navigation. Één pagina met alle informatie. Door onze gesprekken bleek er toch meer nodig te zijn. Een inschrijfformulier en ook events [...]

Redesign VBG scholen

VBG scholen is een vertegenwoordiger van meer dan 40 groene opleidingen in Nederland. Zij wilde hun website strakker en overzichtelijker. Er is nu sneller duidelijk waar ze voor staan. De uitdaging zat hem in deze website om een goede evenementen weergave te creëren met een mogelijkheid waarbij je mensen kan uitnodigen.

Fort bij Rijnauwen

De website van het Fort had weer een verandering nodig. Vooral overzichtelijk maken van excursies was een belangrijk onderdeel. Ik heb de evenementen plugin geïnstalleerd. Deze werkt ook heel goed met Google samen zodat hij de featured events in de google samenvatting al laat zien.

Redesign Bewonersplatform Overvecht

Het Bewonersplatform Overvecht was toe aan een vernieuwing. De indeling kon herzien worden waardoor onderdelen weer net wat beter te vinden waren. Tevens was het theme verouderd en werd niet meer geupdate. Met deze setup kunnen ze weer jaren vooruit.

Ga naar de bovenkant