Een portfolio-systeem maakt het mogelijk om op een overzichtelijke manier werk te tonen. Je kunt met een filter specifieke onderdelen laten zien. Als voorbeeld kun je op mijn site filteren op de gebouwde website zoals non-profit organisaties, hotels etc. Je krijgt dan alleen die categorie te zien. Wanneer je op een onderdeel klikt ga je in de details van dat project.

Voorbeelden

Je kunt dit portfolio-systeem gebruiken voor bijna elke soort werk. Een aantal voorbeelden zijn fotograven, makelaars, architecten, kunstenaars en veel meer.

Watch2learn

Pauline en Stefan zijn een stel die het bedrijf Watch2learn runnen. Hun website stond al een tijdje stil. Ze wilde graag een redesign. Het leek ons een goed idee om met een one page website te gaan werken. Heerlijk overzichtelijk. Met goede foto's maak je een geweldige site!

Sfeer in beeld

Jacha wilde haar fotografie weer oppakken. Ze wilde een website waar ze haar portfolio wilde tonen. Vooral foto's laten zien was haar hoofddoel. We hebben gekozen voor een grid op de homepage waarbij een aantal foto's en sferen getoond worden.

Redeha

Rene van Redeha is een echte vakman. Hij was nog niet goed vertegenwoordigd online. Hij wilde graag een portfolio met al zijn werk laten zien.

Redesign Nick Rijper Styles

Nick Rijper styles is een vaste klant die met zijn tijd mee gaat. Zijn oude website voldeed niet meer aan zijn behoefte. We zijn daarop bezig gegaan om te kijken waar er gesleuteld kon worden. Tevens hebben we samen met Success consulting Nederland eens gekeken wat de koers van Nick is en welke hij ambieert. [...]

Campo de Fiori

Campo de Fiori is een Chinees bedrijf dat graag voor de Europese markt meubels wilde aanbieden. Ze hebben mij gevraagd om hun website te bouwen. De uitdagingen lagen vooral in de meerdere talen goed aangeleverd te krijgen. Er moesten maar liefst 5 talen gebruikt worden. De homepage bevat een video die geschoten is door DKLV. [...]

Hans en Moniquue Hagen

Hans en Monique zijn schrijvers, presentators, dichters en vertellers. Ik kende Monique van het Klokhuis. En hun boeken kende ik door mijn dochter. Jij bent de liefste is één van de favoriete boekjes van haar. Hun website was behoorlijk verouderd en niet handig om bij te houden. Ik heb om de boeken makkelijk in te [...]

Load More Posts