Ik zie veel sites. Hele mooie en hele …….. Ik ben vooral van functionaliteit. Websites moeten logisch werken. In de wereld van verhuur zijn er zoveel systemen. Soms dan denk je “dit is logisch”. Ik ga die uitdaging aan. Ik heb reeds een aantal verhuur en boekingen websites gebouwd. Vanuit d ie ervaring en vanuit mijn ervaring als klant heb ik een demo site gebouwd waar je kan zien wat ik kan bieden.

De demo wordpress site is bedoeld als template en als voorbeeld van een boekingssysteem. Kijk en probeer. De kosten voor het opzetten zijn eenmalig. Sommige plugins hebben jaarlijkse kosten. Maar deze zijn te overzien. Wil je meer dan is dat natuurlijk mogelijk.

Binnenkort bouw ik meer demosites. Denk hierbij aan evenementen site, lidmaatschap site (Memberships) & herhaal betalingen (subscriptions).