Het MCM aanvraagsysteem geeft organisaties de mogelijkheid om binnen hun Wordpress website een workflow te creëren waarmee ze aanvragen kunnen beheren.

Het aanvraagsysteem is gebaseerd op een formulieren systeem. Denk hierbij aan een contactformulier. Alleen heeft dit formulier veel meer mogelijkheden en velden.

De aanvrager vult het aanvraagformulier in. Deze wordt verzonden naar de website. En vanaf dat moment gaat dit formulier door een aantal stappen heen. Deze stappen noemen we een workflow. De juiste persoon wordt op het juiste moment op de hoogte gebracht met een melding of hij/zij kan op één plek kijken of er iets op hem/haar te wachten staat in de inbox.

Zodra er iets voor jou in de inbox staat kun je er op klikken en zie je vanzelf wat je moet doen om aan de stap te voldoen.

Op verschillende momenten zijn er mogelijkheden dat de aanvraag goed of afgekeurd kan worden. Dit zijn de “goedkeur” stappen. Voldoet een aanvraag niet dan wordt hij afgewezen en is de workflow klaar.

MCM Aanvraagsysteem

8 januari 2019|

Ik zal in deze uitleg de basis uitleggen van het aanvraag systeem. Ik begin met een globale uitleg van het MCM aanvraagsysteem. Daarna leg ik uit hoe over de eventuele mail die je ontvangt als je een stap hebt toegewezen gekregen. Dan leg ik uit waar je de aanvragen kan [...]

Ga naar de bovenkant