Welkom bij de uitleg voor het plaatsen van een 360 graden productfoto van Studio Linkshandig op uw site. In deze uitleg zullen we stap voor stap uitleggen hoe u een 360 graden productfoto kan plaatsen in een lightspeed webshop. Dit is tot nu toe nog niet mogelijk met een interne functie van Lightspeed zelf. Wij van MCMwebsites hebben een toepassing gemaakt dat dit wel kan.

1. Vul "360" in de productpagina "Meta-keywords"

Ga naar:

1. Dashboard/Producten/ en klik op het product waar de 360 graden productfoto in moet komen.
  2. Scroll naar beneden totdat u "Meta-keywords" ziet staan.
  3. Vul hier "360" in. Dit kan naast reeds bestaande woorden.
  4. Doe dit voor alle talen. In de afbeelding hier beneden ziet u ook nog een Engelse vlag waar u dan op moet klikken.
  5. Herhaal vanaf stap 2.

2. Javascript aanpassen

In uw webshop moet er een javascript bestand worden geplaatst. Niet schrikken het ziet er enger uit dan dat het is :-). Studio Linkshandig stuurt u dit stukje code toe met de juiste namen. U hoeft het alleen te plakken in uw Lightspeed webshop.

Deze script moet naar de volgende locatie in Lightspeed:

• dashboard/Instellingen/Website instellingen/Web Extras
  • Bovenin ziet u "Custom Javascript".
  • Klik hier op en plak in dit venster de javascript code.
  • Zet status op aangevinkt!

Laatste update: januari 8, 2019

december 7, 2016   1393