Soms komt het voor dat je bepaalde velden in een pagina of bericht waar ik het over heb niet ziet. Dit kan komen omdat er nog een plugin geïnstalleerd moet worden of dat je bij de schermopties nog iets moet aanvinken. Hier in het kort een uitleg als je schermopties moet gebruiken.

Wat zijn Schermopties

• Als je in een pagina of bericht zit zie je helemaal bovenin rechts "Schermopties" staan. Als je hierop klikt komt er een scherm tevoorschijn die afhankelijk waar je bent anders kan zijn. Hieronder het voorbeeld van een pagina van een website die reeds helemaal klaar is.

Je ziet dat er sommige onderdelen zijn aangevinkt en sommige niet. Bijvoorbeeld kun je zien dat "Yoast SEO" velden wel aanstaan en dat "Auteur" niet aan staat. Zodra je hier veranderingen aanbrengt worden deze doorgevoerd voor alle andere zelfde pagina’s.

Schermopties komen voor op:

• Pagina’s
  • Berichten
  • Aangepaste bericht types
  • Woocommerce producten
  • En nog andere soorten die ik vergeet :-)

Je kunt ook de indeling aanpassen van 1 tot 2 kolommen. Dit is persoonlijk.

Overige instellingen hebben alleen zin als je de basis WordPress editor gebruikt. Dit gaat niet op voor het Thema Avada.