Wil je dat je klanten automatisch op de hoogte blijven van de laatste berichten die je hebt geschreven in je blog? Geen gedoe met nieuwsbrief opmaak elke keer? Dan kun je met deze plugin aan de slag. Het doel van deze plug-in is eenmalige configuratie en levenslange nieuwsbrief voor abonnees. Deze plug-in genereert een nieuwsbrief met de laatste beschikbare berichten in de blog en stuurt deze naar uw abonnee. Hieronder een korte uitleg van de basis om direct een bericht via de mail naar geselecteerde groep mensen te sturen.

Abbonees

Maak nieuwe abbonees aan onder “Email posts/Subscribers”.

Je kan op de volgende manieren abbonees importeren:

• Handmatig invoeren
  • Importeren via .csv bestand

Een groep maak je aan op het moment dat je een abbonee aanmaakt.

Abbonee aanmaken

1. Vul een naam in.
  2. Vul een mailadres in.
  3. Selecteer een groep of maak er één aan.
  4. Vul in welke status deze heeft.
  5. Invoegen

Nieuwsbrief met bericht versturen

Ik heb een nieuwsbrief sjabloon aangemaakt met de naam “Dringende mail met 1 bericht”. Deze stuurt het laatste bericht naar geselecteerde abonnees.

Ga naar “E-mail verzenden”.

1. Kies “Dringende mail”.
  2. Kies “Send mail immeddiately”.
  3. Kies een groep.
  4. Kies welke mensen in die groep er een mail moeten ontvangen.
  5. Verzend.