Evenementensysteem

So relaxed

Britta kwam met de vraag om een website te maken die liet zien wat zij aan yoga lessen gaf. Geen toeters en bellen. In eerste instantie was bestond de website uit een one page navigation. Één pagina met alle informatie. Door onze gesprekken bleek er toch meer nodig te zijn. Een inschrijfformulier en ook events [...]

Nacht van de Dictatuur

De nacht van de dictatuur wilde hun website weer in een nieuw jasje steken. We hebben samen een duistere website opgezet. Precies wat ze wilde. Leuk project waarbij er een uitdaging in het evenementen overzicht zat. Ik heb gewerkt met een blokkenschema.

Redesign VBG scholen

VBG scholen is een vertegenwoordiger van meer dan 40 groene opleidingen in Nederland. Zij wilde hun website strakker en overzichtelijker. Er is nu sneller duidelijk waar ze voor staan. De uitdaging zat hem in deze website om een goede evenementen weergave te creëren met een mogelijkheid waarbij je mensen kan uitnodigen.

Fort bij Rijnauwen

De website van het Fort had weer een verandering nodig. Vooral overzichtelijk maken van excursies was een belangrijk onderdeel. Ik heb de evenementen plugin geïnstalleerd. Deze werkt ook heel goed met Google samen zodat hij de featured events in de google samenvatting al laat zien.

Ga naar de bovenkant