Slider idee

Organic Basics

Voor Eva heb ik altijd een zwak gehad. Zij zet zich in voor de boeren op Lesbos. Zeker in de vluchtelingen crisis was het erg moeilijk om omzet te genereren voor de boeren. Ik heb voor Eva een woocommerce webshop gebouwd. Deze loopt in Duitsland. De duitse e-commerce markt heeft strenge regelgeving. Deze moet [...]

Fun in tsjechië

Een grote uitdaging om een simpele & functionele zoekfunctie met webshop te creëren. De zoekkaart wilde ik maken zoals Airbnb ook heeft. Met een programmeur kwamen we heel ver. Opdracht De klant wilde af van een bestaand tour CMS systeem omdat het omslachtig was en geen goede betaalmogelijkheid had. Hij had zelf [...]

Watch2learn

Pauline en Stefan zijn een stel die het bedrijf Watch2learn runnen. Hun website stond al een tijdje stil. Ze wilde graag een redesign. Het leek ons een goed idee om met een one page website te gaan werken. Heerlijk overzichtelijk. Met goede foto's maak je een geweldige site!

Stadsfonds Hilversum

De gemeente Hilversum heeft een stadsfonds in het leven geroepen. Samen met een aantal bestuursleden en later de Stadsfondsmanager hebben we een website met een uitgebreid aanvraagfomrulier gemaakt. Om mensen te laten weten in welk fondsgebied ze werken heb ik een opzoek tool geinstalleerd. Hiermee kun je middels de postcode je fondsgebied vinden.

Nacht van de Dictatuur

De nacht van de dictatuur wilde hun website weer in een nieuw jasje steken. We hebben samen een duistere website opgezet. Precies wat ze wilde. Leuk project waarbij er een uitdaging in het evenementen overzicht zat. Ik heb gewerkt met een blokkenschema.

Moen Biologisch

Peter en Jeroen Moen hebben een hele mooie winkel in Weesp met biologische producten. Om ook online bekend te zijn wilde ze een one page navigation website. Paul Bergman heeft het ontwerp gemaakt.

Ga naar de bovenkant