I.s.m. Success consulting Nederland organiseert MCMedia een workshop nieuwsbrief meerwaarde. De lijst met contacten van (oud-) klanten en potientele contacten is een goudmijn van vrijwel ieder bedrijf. In deze contacten ligt veel omzet verscholen die vaak wordt misgelopen, omdat er simpelweg te weinig contact met deze mensen wordt gelegd. E-mail marketing is effectieve, goedkope en makkelijke manier om meer omzet te verkrijgen van de huidige contacten.

Waar gaat het over?

Succesvolle e-mail marketing bevat een aantal regels waar je je aan moet houden, en een aantal geheimen die je moet kennen. Zoals: – Hoe zorg je dat je contacten je e-mail graag ontvangen en zich niet afmelden? – Hoe valt jouw e-mail op in een overvolle inbox? – Hoe verdubbel je het aantal reacties op de e-mail? Deze training zal gericht zijn op gebruik van de myMail plugin voor wordpress. Daarnaast zal hij ook erg geschikt zijn voor andere nieuwsbrief plugins en programma’s. Dit en meer gaan we behandelen in een workshop.

 

Wie gaan het geven?

Deze training mogelijkheid is ontstaan door een samenwerking tussen Success consulting Nederland en MCMedia. Success consulting Nederland is een marketing gericht bedrijf met eigenaar Martijn Has. Martijn geeft trainingen op gebied van verbetering van social media, nieuwsbrieven, linkedin en meer. Ik, Marco, zal er ook aanwezig zijn om eventuele vragen over gebruik van nieuwsbrief binnen wordpress te kunnen beantwoorden. Dus schrijf je in en wordt wijzer!

[contact-form-7 id=”1139″ title=”Training 16 september”]