Geweldig! Mijn bedrijf bestaat 10 jaar! Dat gaan we vieren. Reserveer 16 oktober maar vast en kom naar mijn nieuwe inspirerende werkplek voor een cappuccino, espresso, koffie, thee of verfrissende drank, gratis seminar(lees door) en netwerk uitbreiding.

Heb jij nog een leuk idee voor de avond?

Ik heb net nog gezegd dat jij zo’n super mens bent! nu als super mens heb je vast al zo’n moment gehad dat je dacht “ik zou op dat feestje mijn product kunnen presenteren!” of “ik zou daar een goede bijdrage kunnen zijn d.m.v…………..”. Ik zeg “SUPER”, laat het me even weten en wie weet sta je in het programma.

De eerste aanmelding is van Martijn van Success Consulting Nederland:

20:30 Gratis seminar

De mogelijkheden van online marketing, gecombineerd met de website

“De website is een uitstekende tool om te verkopen, maar de meeste bedrijven verkopen geen producten of diensten die je op het internet aanschaft. Er zijn 6 soorten website, en het is belangrijk deze 6 soorten te kennen en voor de beste te kiezen. Een “mooie” website heb je niets aan. De meeste ondernemers willen een website die klanten of leads oplevert. Dat is een duidelijke keuze, en die keuze moet je durven maken.

Hoe gebruik je je website optimaal en hoe zorg je ervoor dat het je meer of sneller klanten oplevert? De grondbeginselen hiervan zal Martijn bespreken in een seminar.”

Voorlopig programma(wordt vast nog leuker):

  • 19:30 inloop koffie, thee, verfrissende drank en netwerken
  • 20:30 Gratis seminar mogelijkheid
  • 21:30 netwerken & afterbite

Adres:

  • Tesselschadelaan 17 (tesselschadekerk)
  • 1217 LG  Hilversum
  • 06-28428785

Kom je met de auto of fiets, geen probleem, er is parkeergelegenheid om de kerk heen.

[contact-form-7 id=”1132″ title=”Zonder titel”]

Hoe was het ook al weer?

Nadat ik in 2003 werkloos werd, ben ik eens goed gaan nadenken over wat ik wilde. Daar is een opleiding aan het College of Multi Media in Amsterdam het gevolg van geweest. Nadat ik deze opleiding succesvol had afgerond, begon ik in 2004 met McClarity media. Ik werkte vanuit huis. Nadat we naar Hilversum verhuisd waren en een kind opkomst was, ben ik in 2010 bij Reclamebureau Pietje Precies ingetrokken. Het idee was dat onze webshopvoorraad ook hier naar toe zou verhuizen. Plotseling zagen we het licht: we begonnen een winkel naast de webshop. In december 2011 hebben we de winkel in de Bussumerstraat 69C geopend. Ik ging in de opslagruimte, vanaf dat moment Het Kantoor, werken. Door het aanhoudende succes van de winkel kon ik bijna mijn kont niet meer keren. Door ons geweldige netwerk kwam ik op het spoor van de Tesselschadekerk. Daar heb ik een superplek gevonden. Wanneer je op de torenklok kijkt, weet je dat ik daaronder zit te werken. Wat een uitzicht!
Om dit te vieren wil ik 16 oktober vanaf 19:30 een gezellige gathering organiseren. Niet alleen maar eten en drinken maar meer. Ik heb in de loop van de jaren toch een geweldige club mensen leren kennen, jij bent er één van! Ik denk dat al deze mensen hun stukje bijdragen aan een super netwerk. Ik denk daarom dat het voor iedereen interessant is om elkaar te ontmoeten. Jij mag dat zeker niet missen!