Je hebt besloten om een (nieuwe) website met mij te gaan bouwen. Om het intakegesprek goed voor te breiden vraag ik om dit vragenformulier in te vullen. Mijn vragen zijn zo opgebouwd dat je moet nadenken over het proces van de bouw. Met deze antwoorden kunnen we goed voorbereid naar het intakegesprek.

Intakegesprek

In het intakegesprek zullen we in eerste instantie niet praten over de website maar meer over je bedrijf. Ik wil graag weten hoe je het bedrijf en de marketing ervan nu aanpakt en hoe je het zou willen aanpakken. Ik wil het hele plaatje zien. Door ons gesprek weet ik wat voor marketinguitingen er (nodig) zijn en wat voor een rol de website in het geheel van je marketing speelt.

Verder draait het intakegesprek om de vraag waarom je een (nieuwe) website wilt en om de uitwerking van het doel, de inhoud en structuur van de website.

Op basis van het intakegesprek werk ik een offerte uit. Tevens bouw ik een document op waarin de gewenste inhoud & structuur van de website beschreven is.

Offerte gesprek

In het offerte gesprek bespreken we de inhoud van de offerte. Verder bespreken we het inhoud & structuur document of deze voldoet aan de wensen. Bij goedkeuring ondertekenen we de offerte.

De eerste factuur, de helft van totaalbedrag, wordt verstuurd. Bij eventueel beëindiging van samenwerking op dit punt breng ik een bedrag in rekening voor de gemaakte uren & onkosten.

Uitwerking

Op basis van het document van de structuur van de website werk ik de website structuur daadwerkelijk in WordPress uit. Dit zal nog in een niet opgemaakte omgeving zijn.

Je levert de inhoud voor de verschillende pagina’s aan en voor specifieke functies installeer ik plugin’s.

Op basis van door jou verstrekte huisstijl werk ik de opmaak uitvan de titels, footer, header etc.

Concept website

Het concept van de website wordt opgeleverd. Deze website kan dan gestest worden door een testpanel.

Revisie van de website

Ik doe een revisie van de website naar aanleiding van de bevindingen van het testpanel. Eventueel kan hier een nieuwe offerte uit ontstaan als blijkt dat de website drastisch veranderd moet worden.

Optimalisatie

Pas wanneer de website helemaal klaar is om online te gaan zal ik hem optimaliseren. Afhankelijk van je keuze zal ik naar SEO, laad snelheid en bestand verbetering kijken.